Zobrazit podle typu:
Zobrazit podle času:
Rubriky:

Hledáme sociálního pracovníka

Farní charita Jindřichův Hradec hledá kandidáta na pozici sociální pracovník Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi a Poradny pro lidi v nouzi

Sečteno! Tříkrálová sbírka překonala loňský rekord. Děkujeme dárcům za štědrost!

112 260 037 korun. Tolik se letos vybralo do pokladniček Tříkrálové sbírky. Celkem 22 767 jich místní charity pod úředním dozorem rozpečetily a peníze z nich sečetly. Koledníci v přestrojení za tři krále vybírali peníze prvních čtrnáct dní v lednu. Charita Česká republika teď děkuje všem, kteří s láskou přispívají na pomoc potřebným.

Letos se vybralo rekordních 130 340 Kč!

Děkujeme za Vaší štědrost!

Podívejte se, jak se koleduje v Lásenici

Tímto bychom chtěli poděkovat všem koledníkům, kteří nám letos pomohli s Tříkrálovou sbírkou.  Vybrali jsme rekordních 130.340Kč. Děkujeme Vám.

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2018 KONČÍ

Dnešním dnem Tříkrálová sbírka končí. Chceme tedy ještě jednou poděkovat za vaši štědrost a vstřícnost!

Tříkrálová sbírka se pomalu blíží ke konci

Chtěli bychom takto poděkovat za vaši dosavadní štědrost.

Rozhovor s novou ředitelkou Farní charity paní Bc. Karolínou Píchovou, DiS

V prosincovém čísle časopisu Setkání, které vydává Biskupství Českobudějovické, vyšel rozhovor s naší novou paní ředitelkou Bc. Karolínou Píchovou, DiS.

Tříkrálová sbírka je v plném proudu

Koledníky můžete v ulicích potkávat do 14.1.2018. Chcete vědět kam poputují peníze?

FOTOSOUTĚŽ TŘÍKRÁLOVÉ SBÍRKY 2018

Avizujeme fotosoutěž v rámci Tříkrálové sbírky 2018. Fotky, momentky či videa zasílejte na email tiskove@charita.cz