Aktuality od kolegů

DEN POSKYTOVATELŮ SOCIÁLNÍCH SLUŽEB JINDŘICHŮV HRADEC

Srdečně Vás tímto zveme na akci Den poskytovatelů sociálních služeb, která proběhne ve středu 20.06.2018 od 10:30hod u kulturního domu Střelnice. Přijďte se podívat i na prezentaci služeb Farní charity Jindřichův Hradec. Těšíme se na Vás!

Diecézní charita České Budějovice slavnostně otevřela nové sídlo

V úterý 12. června Diecézní charita České Budějovice slavnostně otevřela své nové sídlo na adrese Kanovnická 18. Novým prostorám požehnal českobudějovický biskup Vlastimil Kročil za účasti pozvaných hostů mj. z Krajského úřadu Jihočeského kraje, Magistrátu města České Budějovice, světícího biskupa a prezidenta Charity Česká republika Pavla Posáda, a také obou bývalých ředitelek Diecézní charity České Budějovice – zakladatelky Heleny Fáberové a dlouholeté ředitelky Michaely Čermákové.

Setkání s Leo Maasburgem – Misijní poslání každého z nás: Život po boku Matky Terezy

Rádi bychom pozvali všechny zaměstnance charit i zájemce z řad veřejnosti v pátek 8. června 2018 od 17 hod na setkání s P. Leo Maasburgem, blízkým spolupracovníkem Matky Terezy a emeritním národním ředitelem Missio Rakousko, které se uskuteční v čítárně Karla Skalického (v budově bývalého kláštera na Piaristickém náměstí, České Budějovice). Rakouský kněz Leo Maasburg s jemným humorem vypráví, jak se stal „skutečným misionářem" po boku Matky Terezy.

VÝDEJNA SAMARITÁN

Samaritán

Od 24. 4. 2018 otevíráme VÝDEJNU SAMARITÁN

Hledáme sociálního pracovníka

hledáme sociálního pracovníka na FCHJH

Farní charita Jindřichův Hradec hledá kandidáta na pozici sociální pracovník Sociálně aktivizační služby pro rodiny s dětmi a Poradny pro lidi v nouzi

Sečteno! Tříkrálová sbírka překonala loňský rekord. Děkujeme dárcům za štědrost!

Tříkrálový koledník z Kutné Hory. Snímek Jakub Žák

112 260 037 korun. Tolik se letos vybralo do pokladniček Tříkrálové sbírky. Celkem 22 767 jich místní charity pod úředním dozorem rozpečetily a peníze z nich sečetly. Koledníci v přestrojení za tři krále vybírali peníze prvních čtrnáct dní v lednu. Charita Česká republika teď děkuje všem, kteří s láskou přispívají na pomoc potřebným.

Letos se vybralo rekordních 130 340 Kč!

Výtěžek TKS 2018

Děkujeme za Vaší štědrost!

Tříkrálová sbírka - letos se vybralo rekordních 130 340 Kč!

Výtěžek TKS 2018

Děkujeme, že nám poomáhate pomáhat.

Podívejte se, jak se koleduje v Lásenici

Tímto bychom chtěli poděkovat všem koledníkům, kteří nám letos pomohli s Tříkrálovou sbírkou.  Vybrali jsme rekordních 130.340Kč. Děkujeme Vám.

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2018 KONČÍ

Tříkrálová sbírka 2018 končí

Dnešním dnem Tříkrálová sbírka končí. Chceme tedy ještě jednou poděkovat za vaši štědrost a vstřícnost!