Hlasujte pro náš projekt
20. listopadu 2022 Aktuálně

Hlasujte pro náš projekt

Věnujte nám minutu vašeho času a hlasujte pro dobrou věc. Charita Jindřichův Hradec bojuje o divokou kartu v programu ČSOB pomáhá regionům. Chceme získat finanční podporu pro Výdejnu Samaritán, která nabízí materiální pomoc lidem v nouzi. Pokud nám pomůžete získat divokou kartu, máme šanci, že nám ČSOB daruje až 50 000 Kč.

Jedním ze základních pilířů pomoci lidem v nouzi na Jindřichohradecku je naše Výdejna Samaritán. Je první podanou rukou pro lidi nacházející se na samém dně společnosti. První osobou, která pomůže je naše humanitární pracovnice, která má chod Výdejny na starosti. Její nepostradatelnost se ukázala i během přívalu lidí prchajících před válkou na Ukrajině, kde je kromě materiální pomoci nasměrovala na naše další návazné služby, kde jim naši pracovníci pomohli řešit jejich nelehkou situaci, ať už sehnat ubytování nebo práci a mnoho dalšího. Humanitární pracovník na výdejně zajišťuje veškerý provoz služby, je v pohotovostním režimu a pohybuje se v „první linii“. Je pro nás klíčovou osobou v pomoci potřebným na základní úrovni. Bez této služby by naše pomoc nedávala smysl a nebyla by komplexní.
A právě proto potřebujeme hlasy veřejnosti.

Jak na to?
Otevřete odkaz Základní kámen pomoci
Hlasujte pomocí e-mailu nebo FB účtu.
Při hlasování e-mailem klikněte na odkaz, který vám přišel a poté ještě hlas potvrďte jednou.
Hotovo! Náš projekt má váš hlas, děkujeme.
Hlasování končí o půlnoci z 24. na 25. listopadu.
Děkujeme!

Mgr. Miroslava Mayerová