Benefiční koncert s Ivem Jahelkou

27. 9. 2022, 19:00 KD Střelnice Benefiční akce, Koncert, Akce pro veřejnost

Srdečně Vás zveme na benefiční koncert v úterý 27. září 2022 den před státním svátkem od 19:00, který pořádáme pro veřejnost v KD Střelnice v J. Hradci. Na koncertu vystoupí hradecký písničkář, kytarista a advokát Ivo Jahelka.

Výtěžek z koncertu bude použit na podporu naší činnosti jako je poskytování sociálních služeb, provoz výdejny materiální pomoci a realizace dalších dobročinných aktivit. Staráme se o jednotlivce, samoživitele, rodiny s dětmi či mládež v nouzi na Jindřichohradecku. V letošním roce jsme mimo již zaběhlé činnosti, uskutečnili první běh příměstského tábora pro děti v nelehké životní situaci, od počátku války na Ukrajině poskytujeme komplexní pomoc příchozím válečným uprchlíkům, nově jsme získali akreditaci pro podávání návrhů na oddlužení atp.

Koncert se koná v den, kdy celá republika ožívá akcemi na podporu Charit. Toho dne probíhá Den Charity (27. září) u příležitosti svátku sv. Vincence z Pauly, který je patronem Charity a jako kněz zasvětil svůj život práci pro chudé. Oslava Dne Charity bude zahájena mší svatou s intencí za Charitu, která proběhne 27.  září 2022 od 17 hodin v klášterním kostele sv. Kateřiny v Jindřichově Hradci.

Vstupné

Vstupné na koncert je možné zakoupit výhodněji v předprodeji v prodejně Bytový textil (Housarovi s.r.o.) v Panské ulici 101/I v Jindřichově Hradci (vedle Kozlovny) od 7. září. Vstupné bude možné zakoupit i přímo na místě o 50kč dráže než v předprodeji. Ceny jsou rozlišeny podle místa v sále:

Kategorie IV (zadní řada lóže): 150kč
Kategorie III (zadní řady v sálu): 200kč
Kategorie II (střed sálu a první řada lóže): 250kč
Kategorie I (přední místa hned pod pódiem): 300kč

Otevírací doba Bytového textilu:
Po-Pá 8:30 - 17:00
So       8:30 - 11:30

Těšíme se na Vás!

Děkujeme našim sponzorům, dobrovolníkům a všem, kteří pomáhají realizovat tento koncert:

• panu Ivu Jahelkovi