Farní charita Jindřichův Hradec již tradičně pořádá Tříkrálovou sbírku.

Informace z let: 20172014,2013, 2012 , 2011

Galerie Tříkrálové sbírky

Centrální informace o sbírce v celé ČR

Klip Tříkrálové sbírky, spot a origami

Aktuality:

Shrnutí Tříkrálové sbírky 2019 na Jindřichohradecku

Děkujeme!

Farní charita Jindřichův Hradec - Výtěžek Tříkrálové sbírky 2019 na Jindřichohradecku sledoval nejden člověk s napětím. I v letošním roce se podařilo udržet rekordní nárůst výtěžku TKS. V loňském roce Farní charita Jindřichův Hradec získala 130 340 Kč. Letošní výtežek o několik tisíc převýšil loňský a potvrdil tak rozrůstající se tradici Tříkrálové sbírky na Jindřichohradecku. Rekordní výtěžek letošní Tříkrálové sbírky činí 140 636 Kč. Děkujeme tímto za všechny finanční dary, ale také i ochotu věnovat svůj čas dobrovolnictví.

Více info po rozkliknutí článku..

Tříkrálová sbírka překonala loňský rekord. Děkujeme dárcům za štědrost!

Koledníci z Jilemnice. Foto Jakub Žák

Celkem 119 184 663 korun. Tolik se letos vybralo do 23 908 pokladniček Tříkrálové sbírky. Dnes místní charity pod úředním dozorem rozpečetily ty poslední a peníze z nich sečetly. Kluci a děvčata v přestrojení za tři krále koledovali a vybírali peníze do pokladniček prvních čtrnáct dní v lednu. Charita Česká republika nyní děkuje všem, kteří s láskou přispívají na pomoc potřebným.

Výsledky Tříkrálové sbírky 2019 sečetla českobudějovická diecéze jako první

České Budějovice, jižní Čechy; českobudějovická diecéze – Výsledky Tříkrálové sbírky v českobudějovické diecézi jsou sečteny. Jako vůbec první ze všech diecézí v republice zná českobudějovická diecézní Charita kompletní výsledek sbírky: 7 499 909 Kč. Oproti loňskému roku hlásí nárůst o více než 300 tisíc korun.  Peníze pomohou např. seniorům, zdravotně postiženým, matkám s dětmi, lidem bez domova, a to zejména v regionech, kde se koledovalo.

Vedení českobudějovických Charit přineslo požehnání svým partnerům

České Budějovice –  Tři králové z Charity  v pondělí 7. ledna dopoledne přinesli požehnání hned do několika spřátelených institucích v Českých Budějovicích. V netradiční roli Třech králů se objevili prezident a ředitel Diecézní charity Č. Budějovice a ředitel Městské charity Č. Budějovice. Charitní Tři králové za doprovodu kytary zapěli koledu My Tři králové jdeme k vám a symbolicky zpěvem a formulí C + M + B 2019, psanou svěcenou křídou, požehnali svým partnerům a spolupracovníkům.

Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v Českých Budějovicích: konejme dobro s radostí a opravdovostí

České Budějovice, českobudějovická diecéze – Ve čtvrtek 3. ledna 2019 v Českých Budějovicích byla odstartována Tříkrálová sbírka 2019 slavnostním požehnáním od českobudějovického biskupa Pavla Posáda. Letos poprvé v katedrále sv. Mikuláše. Koledníci v čele se Třemi králi na koních vyšli v 16 hod od katedrály směrem k náměstí Přemysla Otakara II. Poté koledníkům z celé diecéze v katedrále světící biskup Pavel požehnal a popřál všem "králům", aby své poslání konali s radostí a vnitřní opravdovostí.

Tříkrálová sbírka začíná! 1. ledna vyrazí na koledu tisíce charitních králů

Ilustrační snímek Jakub Žák

Jedenáctiletý Vojta nepůjde příští pátek do školy, ale přesto ho čeká náročný den. Spolu s Aničkou a Damiánem se vydají na tříkrálovou koledu. Předpověď počasí zatím slibuje teploty kolem nuly, to by mohlo jít dobře. Horší by bylo, kdyby napadl sníh jako předloni: v hábitech tří králů se závějemi brodí hůř, rychle nasáknou vodu a snadno mrznou. Vojtova skupina bude koledovat jeden den, pak je vystřídají jiní. Koledníky dobročinné Tříkrálové sbírky tak můžete potkat v ulicích od 1. do 14. ledna. Těšit se můžete i na řadu doprovodných akcí.

Hledají se tříkráloví koledníci

Napsali o nás. Jindřichohradecký deník.

Jindřichohradecko - Tříkrálová sbírka se uskuteční od 2. do 14. ledna. Velká část výtěžku poslouží ke koupi auta pro hradeckou charitu.

Tříkrálová sbírka 2019: Tři králové opět koledují ve prospěch potřebných

České Budějovice, jižní Čechy; českobudějovická diecéze – Tříkrálová sbírka startuje v České republice již po devatenácté. Výtěžek ze sbírky je tradičně určen na pomoc nemocným, handicapovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a jinak sociálně potřebným lidem, a to zejména v regionech, kde sbírka probíhá. Koledníkům v českobudějovické diecézi, se kterými se mohou lidé setkat u svých domovů od 1. do 14. ledna 2019, slavnostně požehná 3. ledna biskup Vlastimil Kročil v katedrále sv. Mikuláše.

Hledáme koledníky na Tříkrálovou sbírku 2019

TKS 2019

Farní charita Jindřichův Hradec hledá koledníky na Tříkrálovou sbírku 2019.

V případě zájmu prosím volejte na tel: 731 604 554, 733 741 816, 730 540 628.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!

Letos se vybralo rekordních 130 340 Kč!

Výtěžek TKS 2018

Děkujeme za Vaší štědrost!