Farní charita Jindřichův Hradec již tradičně pořádá Tříkrálovou sbírku.

Informace z let: 20172014,2013, 2012 , 2011

Galerie Tříkrálové sbírky

Centrální informace o sbírce v celé ČR

Klip Tříkrálové sbírky, spot a origami

Aktuality:

Vedení českobudějovických Charit přineslo požehnání svým partnerům

České Budějovice –  Tři králové z Charity  v pondělí 7. ledna dopoledne přinesli požehnání hned do několika spřátelených institucích v Českých Budějovicích. V netradiční roli Třech králů se objevili prezident a ředitel Diecézní charity Č. Budějovice a ředitel Městské charity Č. Budějovice. Charitní Tři králové za doprovodu kytary zapěli koledu My Tři králové jdeme k vám a symbolicky zpěvem a formulí C + M + B 2019, psanou svěcenou křídou, požehnali svým partnerům a spolupracovníkům.

Zahájení Tříkrálové sbírky 2019 v Českých Budějovicích: konejme dobro s radostí a opravdovostí

České Budějovice, českobudějovická diecéze – Ve čtvrtek 3. ledna 2019 v Českých Budějovicích byla odstartována Tříkrálová sbírka 2019 slavnostním požehnáním od českobudějovického biskupa Pavla Posáda. Letos poprvé v katedrále sv. Mikuláše. Koledníci v čele se Třemi králi na koních vyšli v 16 hod od katedrály směrem k náměstí Přemysla Otakara II. Poté koledníkům z celé diecéze v katedrále světící biskup Pavel požehnal a popřál všem "králům", aby své poslání konali s radostí a vnitřní opravdovostí.

Tříkrálová sbírka začíná! 1. ledna vyrazí na koledu tisíce charitních králů

Ilustrační snímek Jakub Žák

Jedenáctiletý Vojta nepůjde příští pátek do školy, ale přesto ho čeká náročný den. Spolu s Aničkou a Damiánem se vydají na tříkrálovou koledu. Předpověď počasí zatím slibuje teploty kolem nuly, to by mohlo jít dobře. Horší by bylo, kdyby napadl sníh jako předloni: v hábitech tří králů se závějemi brodí hůř, rychle nasáknou vodu a snadno mrznou. Vojtova skupina bude koledovat jeden den, pak je vystřídají jiní. Koledníky dobročinné Tříkrálové sbírky tak můžete potkat v ulicích od 1. do 14. ledna. Těšit se můžete i na řadu doprovodných akcí.

Hledají se tříkráloví koledníci

Napsali o nás. Jindřichohradecký deník.

Jindřichohradecko - Tříkrálová sbírka se uskuteční od 2. do 14. ledna. Velká část výtěžku poslouží ke koupi auta pro hradeckou charitu.

Tříkrálová sbírka 2019: Tři králové opět koledují ve prospěch potřebných

České Budějovice, jižní Čechy; českobudějovická diecéze – Tříkrálová sbírka startuje v České republice již po devatenácté. Výtěžek ze sbírky je tradičně určen na pomoc nemocným, handicapovaným, seniorům, matkám s dětmi v tísni a jinak sociálně potřebným lidem, a to zejména v regionech, kde sbírka probíhá. Koledníkům v českobudějovické diecézi, se kterými se mohou lidé setkat u svých domovů od 1. do 14. ledna 2019, slavnostně požehná 3. ledna biskup Vlastimil Kročil v katedrále sv. Mikuláše.

Hledáme koledníky na Tříkrálovou sbírku 2019

TKS 2019

Farní charita Jindřichův Hradec hledá koledníky na Tříkrálovou sbírku 2019.

V případě zájmu prosím volejte na tel: 731 604 554, 733 741 816, 730 540 628.

Děkujeme, že nám pomáháte pomáhat!

Letos se vybralo rekordních 130 340 Kč!

Výtěžek TKS 2018

Děkujeme za Vaší štědrost!

Tříkrálová sbírka - letos se vybralo rekordních 130 340 Kč!

Výtěžek TKS 2018

Děkujeme, že nám poomáhate pomáhat.

Podívejte se, jak se koleduje v Lásenici

Tímto bychom chtěli poděkovat všem koledníkům, kteří nám letos pomohli s Tříkrálovou sbírkou.  Vybrali jsme rekordních 130.340Kč. Děkujeme Vám.

TŘÍKRÁLOVÁ SBÍRKA 2018 KONČÍ

Tříkrálová sbírka 2018 končí

Dnešním dnem Tříkrálová sbírka končí. Chceme tedy ještě jednou poděkovat za vaši štědrost a vstřícnost!